Okozhat a mellékvese elégtelensége alacsony vérnyomást?

589
HOZZÁSZÓLÁS:

Mindenképpen növelje a vérnyomást, ha az rendszeresen túl alacsony! A 110 alatti vérnyomvernyomas-meres-orvos-holgyás ugyanis talán megelőzi a szélütést, de rontja az életminőséget.

Az ételben található méreganyagok gyakran okozhatnak alacsony vérnyomást, de a szigorú sóhiányos diéta is lehet egy ok. Utóbbira igaz, hogy amikor a mellékvese nem tárolja megfelelően a sót, a szervezetből túl sok nátrium távozhat a vizelettel, ami a vér nátriumtartalmának csökkenésével jár. Emiatt a vérnyomás leesik.

A mellékvese működésének javítása érdekében próbáljon ki gyógynövényes vesetisztító teákat >>> Jó tanács! A vesetisztító teakeverék normál adagjának a felét adhatjuk három hétig naponta, azután pedig minden második nap, a végtelenségig.
Legyen nagyon körültekintő, és tartsa a gyógyteát (forralással) sterilen. Idős emberek érzékelni szokták a vesetisztító tea okozta javulást.

Időnként tegyen egy próbát más vesetisztító gyógynövényekkel is, mint például mezei zsurló, cédrusbogyó, borókabogyó, kukoricahaj. Ezek egyike sem ellenkezik a gyógyszerekkel. Emlékezzen viszont rá, hogy vizelethajtó hatásuk is lehet.

Miután a vérnyomás 115-re emelkedett, a mentális teljesítmény nagyban javulni fog. Ne is próbálja a vérnyomást 120-ra emelni, mert az csak növelné a szélütés bekövetkezésének esélyét, anélkül, hogy a mentális teljesítmény tovább javulna. Használjon elektronikus készüléket a vérnyomás mérésére. Lehetőleg olyat, amivel az ujjon lehet mérni, és nem a karon, ami az ér megpattanását okozhatja. Olyan készüléket vásároljon, ami teljesen automatikus, és semmilyen állítást nem igényel.

589
HOZZÁSZÓLÁS:
loading...

Hozzászólások |

Összesen eddig
0

És te mit gondolsz erről?
Neked mi a véleményed a témáról?

Szólj hozzá

| Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 

<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
Válogatott készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

LoginElfelejtette jelszavát?
Regisztráció! [ bezár ]
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

Felhasználó létrehozása!Már regisztrált? Jelentkezzen be! [ bezár ]

Elfelejtette jelszavát?


[ bezár ]